Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Yakupköy Ortaokulu

Telefon : 02662947701
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://yakupkoyortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yakupköy BALIKESİR
VİZYON : Biz, Yakupköy Ortaokulu olarak istiyoruz ki ; - Okulumuzda, Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. - Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun. - Okulumuzda, hem öğretmenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. - Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları yanıttan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. - Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. - Okul ortamında ve her yerde, herkes. kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapma. ilkesine uysun. - Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. - Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.
MİSYON : - Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerin sağlamak. - Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. - Öğrencilerimizi daha Özgür sınıf ve daha Özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek. - Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak. - Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek. - Öğrencilerim izi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21 .yüzyıla hazırlamak. - Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek. - Okulumuzda bir atılım ,bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için varız ve çalışmaktayız.
BAŞARILAR : ---

Öğretmen :8
Öğrenci :42
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : Ders Başlama Saati: 09.00 Ders Bitiş Saati: 15.05
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer-Kömür
Servis : ---
Ulaşım : Akıncılar Mahallesinde bulunan dere boyundaki Köy minibüs duraklarından (Ziraat Odası´nın karşısında)her gün, gündüzleri her saat köye minibüs gitmektedir.
Yerleşim Yeri : Yakupköy BALIKESİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 8 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : ---
Taban-Tavan Puan Bilgileri : ---
Okulun Sınav Başarı Durumu : ---
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : ---
Sportif Etkinlikler : ---
Bilimsel Etkinlikler : ---
Proje Çalışmaları : ---
Yazdır :